Regeling einde schooljaar

19-06-2020 14:56

Beste ouders,

 

De laatste weken van het schooljaar zijn bezig. In deze corona-tijden wil ik jullie toch nog even wat informatie meegeven om onduidelijkheden te vermijden.

 

- de oudercontacten gaan niet fysiek op school door. U krijgt een afspraak van de leerkracht van uw kind om een gesprek te hebben via videomeet of telefoon

- de lessen eindigen op dinsdagmiddag 30 juni

            - de groep die start om 8u20, eindigt om 12u00

            - de groep die start om 8u35, eindigt om 12u15

              Heeft u kinderen in beide groepen, dan mag uw kind uit de eerste groep op school wachten en samen met broer of zus uit de tweede groep vertrekken.

- voor wie dat nodig heeft wordt dinsdagnamiddag (gedurende de normale schooltijd) nog noodopvang aangeboden. U stuurt ons hiervoor een eenvoudig mailtje om vooraf in te schrijven.

- de naschoolse opvang (van De Puzzel) is gesloten op dinsdagnamiddag 30 juni

- fysieke schoolbezoeken (bvb voor inschrijving) zijn voortaan mogelijk op afspraak en enkel op momenten dat er geen leerlingen meer aanwezig zijn op school

 

We wensen u nog uitdrukkelijk te bedanken voor de flexibiliteit die u in deze moeilijke periode heeft getoond. Wij van onze kant hebben ons best gedaan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. We zijn er dan ook fier op dat wij – in tegenstelling tot heel wat andere scholen – de leerlingen deze laatste weken weer 4 volle dagen les konden aanbieden en op woensdagvoormiddag in opvang zijn blijven voorzien.

 

We bedanken jullie voor het vertrouwen in onze school en hopen jullie allemaal (behalve de leerlingen van het zesde leerjaar natuurlijk) volgend schooljaar terug te mogen ontvangen in iets makkelijker omstandigheden. Indien nodig zullen we u daarover informeren (via mail, website en facebook) in de tweede helft van augustus.