Truffelverkoop - Reactie op facebookbericht

17-12-2018 08:53

Op facebook doet een bericht de ronde dat wij in Iddergem kleinere doosjes verkochten dan in Welle aan dezelfde prijs. Er staat een foto bij met beide dozen.
De grotere doos van 300gr is de doos die wij vorig jaar verkochten (in Welle én in Iddergem) aan €7,50. De kleinere doos van 200gr is de doos die wij dit jaar (in Welle én in Iddergem) verkochten aan € 6.

We zoeken uit hoe dit bij de betrokken kopers zo is overgekomen of wat er is misgelopen : hebben ze de doosjes van de twee verschillende jaren vergeleken, verkocht iemand zijn eigen voorraad van vorig jaar verder, ... We willen hier nogmaals benadrukken dat er géén verschil in koopwaar werd gemaakt. Op beide vestigingen werden dit jaar enkel doosjes van 200g aan € 6 aangeboden.

 

.../...

 

Blijkbaar hebben de betrokkenen een doosje dat door de leerlingen van Welle vorig jaar werd verkocht, dit jaar cadeau gekregen ... Mysterie opgelost. Jammer dat onze reputatie op deze wijze aangetast wordt. Wees dus liever niet te snel met sociale media, maar neem met ons contact op bij onduidelijkheden.