Nieuws

Zieke leerkrachten

07-03-2018 10:58

Het was deze week alle hens aan dek : 5 personeelsleden meldden zich ziek.

Juf Carine (die juf Silke vervangt) is de ganse week thuis. Juf Joke neemt alleen de klas. Op vrijdag valt juf Wendy in.
Juf Ellen (die juf Sarah) vervangt is de ganse week thuis. Juf Annick neemt deels over, aangevuld met een stagiaire.
Juf Carlin is ziek tot en met woensdag. Voor deze klas werkten we een regeling uit met meester Mattias en valt juf Iris in. Enkele uurtjes (op ma nm en woe vm) worden de leerlingen met werk verdeeld over de andere klassen.
Juf Bea is de ganse week ziek. De kinderen van RKG blijven bij de klastitularis.
Kimberley (middagtoezicht) blijft ook nog afwezig en haar diensten worden opgevangen door de leerkrachten en Marie-Christine.

We rekenen op uw begrip voor de regelingen en trachten het normale verloop van de klaswerking zo veel mogelijk te handhaven.

Eetfestijn

05-03-2018 11:06

Een dikke dankjewel voor alle helpers en iederen die kwam eten. Het was een gezellig eetfestijn, voor het eerst in onze zaal. Ondanks de grotere opkomst (771 eters over de 2 dagen verspreid) bleef alles vlot draaien en bleven de wachttijden binnen de aanvaardbare normen.

Het dessertenbuffet kende ook weer veel succes, zowel van de vrijwillieg bakkers (dankjewel !!!) als van de smullers.

Carnaval

25-02-2018 12:04

Optocht door de Iddergemse straten op^maandag 26 februari vanaf 14u00. Kom ons bewonderen aan de straatkant van de Aststraat - Hoekstraat - Parochiestraat - Kerpelstraat - Hoogstraat.

Carnavalsfeestje op school nadien voor de kinderen.

Preventiecontrole door de politie

08-02-2018 11:05

Vandaag kwam de politie langs op school. Ze kwamen al onze toegangen bekijken. Bedoeling is ons adviezen te kunnen geven om inbraak en diefstal nog beter te voorkomen.

Vrije dag

24-01-2018 16:58

Op 31 januari blijven onze schoolpoorten dicht.

We houden een lokale verlofdag.

Info instappers

09-01-2018 09:17

Op woensdag 7 februari  (om 19u30) zijn alle instappers en nieuwe geïnteresseerden weer welkom op onze info-avond. De juf van de peuterklas licht de werking van onze school toe. Het oudercomité trakteert nadien op een drankje. Inkom via Leliestraat.

Skiklassen naderen

09-01-2018 09:08

Op zaterdag 20 januari vertrekken onze zesde leerjaars naar Wald in Oostenrijk op skiklas. De valiezen worden een dagje eerder op school verwacht.

U kunt hun belevenissen volgen op de blog, te bereiken via klasnieuws - openluchtklassen.

Kerstvakantie

23-12-2017 16:29

We zijn twee weekjes met vakantie ! Op maandag 8 januari gooien we onze deuren weer open.

Ook de opvanglocatie op onze school blijft gesloten in de kerstvakantie. Welke opvanglocaties van 'De Puzzel' wel open zijn, vindt u terug op hun website.

Mini-kerstconcert

22-12-2017 16:26

Vrijdag 22 december kwamen alle kinderen van onze school samen op de speelplaats om er kerstliedjes te zingen.
Heel wat ouders en grootouders kwamen naar school om daarvan te genieten. We boden ook (warme) chocolademelk en zelf gebakken koekjes te koop aan. Tijdens het concert gingen enkele leerlingen met de kerstmuts rond als collectebus.
U was heel gul want we haalden €584 op. Dit geld werd geschonken aan 'Bednet' een van de goede doelen van de 'Warmste Week'.

Een dikke dankjewel aan iedereen die dit mogelijk maakte.

Inbraak

20-12-2017 10:04

Deze nacht kregen wij ongewenst bezoek op school. De politie deed intussen de nodige vaststellingen. Mocht u nuttige informatie hebben, dan kan u natuurlijk contact opnemen met de lokale politie. 
De kinderen zullen dit zeker gezien hebben omdat er inbraakschade was. Er werd in de klas wel kort op ingegaan, maar mocht uw kind vragen stellen over inbrekers dan weet u waar dit onderwerp vandaan komt. 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>