Nieuws

Kerstvakantie

23-12-2016 09:26

We wensen al onze leerlingen, hun ouders en familie een zeer fijne kerstvakantie.
Op maandag 9 januari 2017 verwachten we jullie allemaal uitgefeest en wel terug bij ons op school. Geniet er van !

NIEUWE Procedure voor-, na- en buitenschoolse opvang

21-12-2016 10:58

De inschrijfprocedure voor de kinderopvang wijzigt. Vanaf januari kunnen ouders zich registreren via het webportaal van de gemeente / opvang. Voor info ligt er een info-brief op het secretariaat. Verder verwijzen we door naar (website van) de opvang / huis van het kind. Ook voor opvang bij pedagogische studiedagen, lokale verlofdagen, vakantieopvang en sportkampen moet digitaal worden ingeschreven. Er wordt gewerkt met een badge en een digitale geldbeugel waar ouders vooraf geld moeten op storten. Het nieuwe systeem start op 1 februari.

Techniekolympiade

04-12-2016 12:34

Proficiat Roxanne.

Zaterdag deed Roxanne Muyle mee aan de finale van de techniekolympiade voor Vlaanderen en Nederland in Leuven. Stan, Syrah en meester Mattias gingen alvast mee om te supporteren. Een namiddag hard werken later leverde Roxanne een zilveren medaille op (in deze manier van rangschikking betekent dit een plaats in de top 10). Wat een prestatie ! Alle redenen om trots te zijn.

Sinterklaas

01-12-2016 12:49

Groot nieuws ! We kregen de bevestiging dat Sinterklaas dinsdag 6 december onze school bezoekt. En aangezien er ook dit jaar weer geen stoute kinderen zijn, wordt het een groot feest samen met de kindervriend en zijn helpers.

Brandweer op school

30-11-2016 09:06

Na een opvallende rookpluim namen we het zekere voor het onzekere en lieten de brandweer een controle doen van de schouw.
De gemeentediensten controleerden de verwarmingsinstallatie.

Alles blijkt normaal. De kinderen konden in hun klasjes blijven, een evacuatie was niet nodig. Maar het avontuur van zo een grote truck op onze speelplaats zullen we ons nog lang herinneren.

Techniekolympiade

28-11-2016 11:37

Elk jaar schrijft meester Evert in voor de techniekolympiade met zijn zesde leerjaar. Een fijne manier om techniek levend in de klas te brengen. Dit jaar haalden we zelfs een lauriaat voor de landelijke finale. Roxanne wordt zaterdagnamiddag in Leuven verwacht om zich daar te meten met andere techniekliefhebbers. En ze mag supporters meebrengen ... (tip). We wensen Roxanne veel succes en een fijne ervaring. Proficiat !

Verkoop koekjes en wafletjes

25-11-2016 11:34

We willen iedereen van harte bedanken voor de steun. We kenden dit jaar een recordverkoop.
De opbrengst is voor de skiklassen. Door uw gulle steun kunnen wij deze bijzondere belevenis voor de onze zesde-klassers blijven organiseren.
De koekjes en chocoladetruffels worden geleverd op school op 8 december en worden dan zo spoedig moedig bedeeld door de leerling die bij u kwam verkopen. Sommige kregen hun bestelling al eerder met rest van de levering die we hadden voor de straatverkoop. 

Truffel- en koekjesactie

08-11-2016 16:59

De verkoopsactie t.v.v. de skiklassen van ons zesde leerjaar is van start gegaan. U zult ongetwijfeld de vraag krijgen om truffels (€ 7 per doos van 300 g) of koekjes (€ 8 voor vanille- en chocoladewafeltjes in handige klikbox) te kopen. We hopen ook dit jaar weer op uw gulle steun te mogen rekenen. Zonder het welslagen van deze actie is het voor ons onmogelijk om de skiklassen te blijven aanbieden.
Bij de voorverkoop vragen we het geld vooraf en krijgt u een ontvangstbewijsje. De levering gebeurt vanaf 8 december.
We organiseren op zaterdagvoormiddag 19 november in Iddergem een huis-aan-huis-verkoop. Op deze verkoop krijgt u uw koopwaar dadelijk aangeboden (zolang de voorraad strekt). 

Herfstvakantie

27-10-2016 14:53

Van maandag 31 oktober tot zondag 6 november is het herfstvakantie.

We wensen al onze kapoenen een fijne vakantie en verwachten ze monter en vol verhalen terug op maandag 7 november.

Geniet ervan !

Tovenaarsweekend

24-10-2016 12:48

Beste ouders en sympathisanten,

Van harte dank voor jullie talrijke aanwezigheid dit weekend.
Het Heksen- en tovenaarsbal was een gezellige bedoening, het pannenkoekenfestijn kende een heuse overrompeling. Of u nu gewoon kwam genieten of een handje toestak bij de organisatie, een heel gemeende merci voor uw steun. DE FOTO'S STAAN ONLINE VIA DE KNOP 'Fotoarchief' HIERNAAST !

<< 13 | 14 | 15 | 16 | 17 >>