Nieuws

Techniekolympiade

28-11-2016 11:37

Elk jaar schrijft meester Evert in voor de techniekolympiade met zijn zesde leerjaar. Een fijne manier om techniek levend in de klas te brengen. Dit jaar haalden we zelfs een lauriaat voor de landelijke finale. Roxanne wordt zaterdagnamiddag in Leuven verwacht om zich daar te meten met andere techniekliefhebbers. En ze mag supporters meebrengen ... (tip). We wensen Roxanne veel succes en een fijne ervaring. Proficiat !

Verkoop koekjes en wafletjes

25-11-2016 11:34

We willen iedereen van harte bedanken voor de steun. We kenden dit jaar een recordverkoop.
De opbrengst is voor de skiklassen. Door uw gulle steun kunnen wij deze bijzondere belevenis voor de onze zesde-klassers blijven organiseren.
De koekjes en chocoladetruffels worden geleverd op school op 8 december en worden dan zo spoedig moedig bedeeld door de leerling die bij u kwam verkopen. Sommige kregen hun bestelling al eerder met rest van de levering die we hadden voor de straatverkoop. 

Truffel- en koekjesactie

08-11-2016 16:59

De verkoopsactie t.v.v. de skiklassen van ons zesde leerjaar is van start gegaan. U zult ongetwijfeld de vraag krijgen om truffels (€ 7 per doos van 300 g) of koekjes (€ 8 voor vanille- en chocoladewafeltjes in handige klikbox) te kopen. We hopen ook dit jaar weer op uw gulle steun te mogen rekenen. Zonder het welslagen van deze actie is het voor ons onmogelijk om de skiklassen te blijven aanbieden.
Bij de voorverkoop vragen we het geld vooraf en krijgt u een ontvangstbewijsje. De levering gebeurt vanaf 8 december.
We organiseren op zaterdagvoormiddag 19 november in Iddergem een huis-aan-huis-verkoop. Op deze verkoop krijgt u uw koopwaar dadelijk aangeboden (zolang de voorraad strekt). 

Herfstvakantie

27-10-2016 14:53

Van maandag 31 oktober tot zondag 6 november is het herfstvakantie.

We wensen al onze kapoenen een fijne vakantie en verwachten ze monter en vol verhalen terug op maandag 7 november.

Geniet ervan !

Tovenaarsweekend

24-10-2016 12:48

Beste ouders en sympathisanten,

Van harte dank voor jullie talrijke aanwezigheid dit weekend.
Het Heksen- en tovenaarsbal was een gezellige bedoening, het pannenkoekenfestijn kende een heuse overrompeling. Of u nu gewoon kwam genieten of een handje toestak bij de organisatie, een heel gemeende merci voor uw steun. DE FOTO'S STAAN ONLINE VIA DE KNOP 'Fotoarchief' HIERNAAST !

Geen opvang op 21/10

20-10-2016 16:00

Ter herinnering : er is geen opvang op vrijdag 21/10.
De begeleiders nemen deel aan een vormingsactiviteit ingericht door de gemeente.
 

De lessen gaan normaal door.

Zeeklas

26-09-2016 19:31

Onze vijfde klassers zijn deze morgen op zeeklas vertrokken. We wensen hen een fijne week!  U kunt hun fratsen volgen op de weblog : ga naar klasnieuws, kies 'openluchtklassen' en klik door op het prentje van 'zeeklas' of ga dadelijk naar de pagina van het vijfde leerjaar :  https://5deleerjaariddergem.blogspot.be

Info-avond maandag 12 september

01-09-2016 17:44

Het schooljaar is weer begonnen. De vriendjes terugzien is altijd superfijn. In een nieuwe klas is heel wat te ontdekken. Om jullie als ouders daar wat wegwijs te maken, nodigen we jullie graag uit op de info-avond die doorgaat op maandag 12 september. We verwachten u om 19u00 in de sportzaal van de school. U krijgt er algemene informatie over de school en nadien volgt u de klastitularis van uw kind naar de klas om daar specifieke informatie over de klaswerking te krijgen. U komt toch ook ?

Klusjesdag

30-08-2016 10:29

De klusjesdag zit erop en was een groot succes.

Er werden heel wat taken uitgevoerd om de school te verfraaien : diverse schilderwerken, een kapstok onder het afdak, een speeltuig geplaatst, legplanken geïnstalleerd, meubeltjes gemonteerd, slotjes en deur in de toiletten hersteld / vervangen, bergsysteem voor sportmateriaal geïnstalleerd, bijkomende sportramen geplaatst, ...

Je zal het verschil merken.

Bedankt aan alle leden van het oudercomité en de leerkrachten die zo massaal aanwezig waren en de handen uit de mouwen staken en in het bijzonder aan Patrick Vermeersch voor de coördinatie en organisatie zodat alle materalen en materieel voorhanden was. Dikke pluim !

Klusjesdag

06-07-2016 09:06

Op zaterdag 27 augustus houden we klusjesdag. Handige Harry's en Henriettes zijn steeds welkom om een handje toe te steken vanaf 09u00 om samen met de leerkrachten en het oudercomité de school er weer piekfijn te laten  uitzien voor de start op 1 september.

U komt toch ook ? 

<< 14 | 15 | 16 | 17 | 18 >>