Nieuws

Bosklassen 4de leerjaar

21-05-2016 19:23

Onze vierklassers zijn, na hun bezoek aan het mijnmuseum, intussen goed aangekomen Maaseik voor een weekje vol matuur, cultuur, geschiedenis, sport en plezier.

U kan hun fratsen volgen op de blog : klik hier, ga via het tabblad klasnieuws/openluchtklassen of kopieer het adres in uw browser https://vierdeleerjaargbsiddergem.blogspot.be/

Bouwwerken gestart

12-05-2016 09:59

U heeft het misschien al gemerkt. Nadat het terrein aan de hoogstraat effen werd gelegd zijn intussen arbeiders van de bouwfirma aangekomen. Gisteren verschenen kranen en grote machines. Het is dus zover de bouwwerken zijn nu echt gestart. Als eerste werk worden er palen in de grond geplaatst waarop het gebouw zal komen. 

Voor de kinderen wordt dit een fijn avontuur om te zien hoe hun nieuwe schoolgebouw beetje bij beetje verrijst. Na 260 werkdagen zal het klaar zijn.

Voor u levert dit misschien een kleine hinder op. De parkeerplaatsen aan de Hoogstraat zijn immers ingepalmd door de bouwwerken. We raden u dan ook aan om de komende maanden iets verder te parkeren of te voet naar school te komen. Alvast bedankt voor uw begrip.

Samen kijken we uit naar de vorderingen. 

Terreuraanslagen

22-03-2016 17:42

Beste ouders,

 

Door de aanslagen van deze morgen in Brussel is de terreurdreiging verhoogd. Daarom nemen wij, in samenspraak met het schoolbestuur en de lokale politie, enkele extra veiligheidsmaatregelen :

- deuren en hekken blijven gesloten

- mensen vreemd aan de school worden niet op het terrein gelaten

- de klassen verlaten de school na schooltijd in kleinere groepen

- alle uitstappen worden geannuleerd tot nader order

- u haalt uw kinderen op en zet hen af aan de schoolpoort

 

De school blijft open en de lessen gaan door. Natuurlijk zullen de leerkrachten aandacht besteden aan de actualiteit. Mocht u toch liever uw kind thuis houden, dan kan dit natuurlijk, maar wij vragen dit niet.

Ook de schoolbus en de buitenschoolse opvang blijven werken.

 

We houden u op de hoogte mochten de richtlijnen veranderen.

Inschrijvingen

11-03-2016 12:56
Inschrijvingen broertjes en zusjes van 14 tot en met 25 maart.
U kunt op het secretariaat terecht van 8u30 tot 12u00 en van 13u30 tot 16u30 of u kunt een afspraak maken.
<< 14 | 15 | 16 | 17 | 18