Nieuws

Kerstvakantie

23-12-2017 16:29

We zijn twee weekjes met vakantie ! Op maandag 8 januari gooien we onze deuren weer open.

Ook de opvanglocatie op onze school blijft gesloten in de kerstvakantie. Welke opvanglocaties van 'De Puzzel' wel open zijn, vindt u terug op hun website.

Mini-kerstconcert

22-12-2017 16:26

Vrijdag 22 december kwamen alle kinderen van onze school samen op de speelplaats om er kerstliedjes te zingen.
Heel wat ouders en grootouders kwamen naar school om daarvan te genieten. We boden ook (warme) chocolademelk en zelf gebakken koekjes te koop aan. Tijdens het concert gingen enkele leerlingen met de kerstmuts rond als collectebus.
U was heel gul want we haalden €584 op. Dit geld werd geschonken aan 'Bednet' een van de goede doelen van de 'Warmste Week'.

Een dikke dankjewel aan iedereen die dit mogelijk maakte.

Inbraak

20-12-2017 10:04

Deze nacht kregen wij ongewenst bezoek op school. De politie deed intussen de nodige vaststellingen. Mocht u nuttige informatie hebben, dan kan u natuurlijk contact opnemen met de lokale politie. 
De kinderen zullen dit zeker gezien hebben omdat er inbraakschade was. Er werd in de klas wel kort op ingegaan, maar mocht uw kind vragen stellen over inbrekers dan weet u waar dit onderwerp vandaan komt. 

Sing-in Kerstliedjes

15-12-2017 17:20

Op vrijdag 22 december brengen onze kleuters en leerlingen u enkele gezellige kerstliedjes. U bent welkom op onze speelplaats vanaf 14u50.
We gaan tijdens deze gebeurtenis rond met de collectebus - kerstmuts en zamelen op deze wijze geld in voor het goede doel ter gelegenheid van de 'Warmste Week'.
We verkopen dan ook (warme) chocomelk waarvan de opbrengst ook naar de inzameling gaat.
U komt toch ook ?

Oudercontacten

12-12-2017 17:19

Op woensdag 20 december gaan de oudercontacten door. Via een strookje kan u inschrijven zodat we de wachttijden wat kunnen beperken. Bedankt echter voor uw begrip mochten de ouders voor u toch wat meer tijd hebben nodig gehad dan voorzien.

Sinterklaas

30-11-2017 14:17

Goed nieuws !!
De komst van de kindervriend op onze school is aangekondigd voor woensdag 6 december.
Sinterklaas zal vergezeld van de hoofdpiet zijn verjaardag bij ons doorbrengen.
Wat kijken we daar allemaal zeer naar uit !

Verkoopsactie

24-11-2017 14:16

Hartelijk dank voor uw steun door het kopen van koekjes en truffels t.v.v. de ski-klassen.

Vanaf 9 december worden de bestelde lekkernijen geleverd.

Koelkasten

07-11-2017 12:49

Goed nieuws ! Sinds de vakantie staan er op onze school enkele grote koelkasten. Tijdens feesten dienen deze om de dranken te koelen. Daarbuiten worden ze ingezet om de luchpakketjes en het fruit van de leerlingen koel te bewaren. Op deze wijze komen we tegemoet aan de verzuchting van heel wat ouders. Hartelijke dank aan de sponsors en de mensen die dit mogelijk maaketen !

Tovenaarsfeest - Dankjewel

23-10-2017 14:40

Hartelijk dank voor jullie massale aanwezigheid op ons feest. Jullie waren met meer 1000 bezoekers. Onze zaal kon 212 mensen herbergen en we hadden een reservezaal voor 95 personen klaargezet, maar op het drukste uur van de namiddag kon dat niet verhinderen dat sommigen onder u een half uur moesten wachten op een plaatsje. Ook de wandelzoektocht , de kleurwedstrijd, de schminkstand en de rondleidingen in ons nieuwe gebouw konden op veel interesse rekenen. Uit alle goede inzendingen – wie 2 van de 3 foute foto’s eruit haalde dus – (er waren inderdaad 3 foute foto’s door het onlangs sluiten van de nachtwinkel) werden 3 gelukkigen geloot. Die krijgen hun prijs via omslag in de boekentas. 

Tovenaarsfeest

16-10-2017 14:37

Zondag 22 oktober bent u allen hartelijk welkom op ons jaarlijkse tovenaarsfeest. U kunt komen smullen van onze verse zelfgebakken pannenkoeken, deelnemen aan onze wandelzoektocht, een leuke kleurplaat maken, de griezeligste snoeten laten schminken of een kijkje nemen in ons nieuwe gebouw.

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>