Nieuws

Info-avond maandag 12 september

01-09-2016 17:44

Het schooljaar is weer begonnen. De vriendjes terugzien is altijd superfijn. In een nieuwe klas is heel wat te ontdekken. Om jullie als ouders daar wat wegwijs te maken, nodigen we jullie graag uit op de info-avond die doorgaat op maandag 12 september. We verwachten u om 19u00 in de sportzaal van de school. U krijgt er algemene informatie over de school en nadien volgt u de klastitularis van uw kind naar de klas om daar specifieke informatie over de klaswerking te krijgen. U komt toch ook ?

Klusjesdag

30-08-2016 10:29

De klusjesdag zit erop en was een groot succes.

Er werden heel wat taken uitgevoerd om de school te verfraaien : diverse schilderwerken, een kapstok onder het afdak, een speeltuig geplaatst, legplanken geïnstalleerd, meubeltjes gemonteerd, slotjes en deur in de toiletten hersteld / vervangen, bergsysteem voor sportmateriaal geïnstalleerd, bijkomende sportramen geplaatst, ...

Je zal het verschil merken.

Bedankt aan alle leden van het oudercomité en de leerkrachten die zo massaal aanwezig waren en de handen uit de mouwen staken en in het bijzonder aan Patrick Vermeersch voor de coördinatie en organisatie zodat alle materalen en materieel voorhanden was. Dikke pluim !

Klusjesdag

06-07-2016 09:06

Op zaterdag 27 augustus houden we klusjesdag. Handige Harry's en Henriettes zijn steeds welkom om een handje toe te steken vanaf 09u00 om samen met de leerkrachten en het oudercomité de school er weer piekfijn te laten  uitzien voor de start op 1 september.

U komt toch ook ? 

Afscheidsavond

30-06-2016 08:29

Gisteren een spetterende afscheidsavond gezien door onze leerlingen van het zesde leerjaar gebracht. Een dikke pluim voor alle 40 deelnemende leerlingen, hun meester en juf. Niet te vergeten de heren van de technische ploeg natuurlijk. Ook een dankjewel voor de leden van de beide oudercomités en het onderhoudspersoneel die de receptie verzorgden. En aan allen, personeel, oudcollega's, bestuursleden, ouders en grootouders voor hun enthousiaste aanwezigheid. 

Benieuwd naar de eerste foto's ?  Volg deze link:  https://goo.gl/Vb3Bo3

Bouwwerken : eerste steen gelegd !

24-06-2016 15:04

De vloerplaat, funderingen en afvoer zijn geplaatst. Deze week zijn de opgaande metselwerken gestart.
Op vrijdag 24 juni werd in aanwezigheid van het schoolbestuur de officiële eerste steen gelegd.
Het is de bedoeling dat tegen het bouwverlof de gelijkvloerse fase gerealiseerd is.

Schoolfeest

07-06-2016 14:42

Hartelijk dank voor uw hulp en / of aanwezigheid op ons schoolfeest. We kregen heel veel positieve reacties op onze spelletjesformule. Gelukkig lasten de weergoden een regenpauze in, heel speciaal voor ons.

Schoolfeest

02-06-2016 10:18

We kijken al reikhalzend uit naar ons schoolfeest op zaterdag 4 juni vanaf 14u30.

Op onze Vlaamse boerenkermis bent u van harte welkom. De kinderen kunnen wel 15 verschillende spelletjes spelen, bij sommige is uw begeleiding gewenst.
We openen met een kleuterfanfare om 14u30 en sluiten af met een volksdans door de kinderen van de lagere school na 17u00.
Natuurlijk verwennen we u graag op ons terras en kunt u aan onze kraampjes allerlei lekkers kopen.

Kaarten voor spelletjes en drank / hapjes zijn te evrkrijgen aan de kassa.

U komt toch ook ?
 

Bosklassen 4de leerjaar

21-05-2016 19:23

Onze vierklassers zijn, na hun bezoek aan het mijnmuseum, intussen goed aangekomen Maaseik voor een weekje vol matuur, cultuur, geschiedenis, sport en plezier.

U kan hun fratsen volgen op de blog : klik hier, ga via het tabblad klasnieuws/openluchtklassen of kopieer het adres in uw browser https://vierdeleerjaargbsiddergem.blogspot.be/

Bouwwerken gestart

12-05-2016 09:59

U heeft het misschien al gemerkt. Nadat het terrein aan de hoogstraat effen werd gelegd zijn intussen arbeiders van de bouwfirma aangekomen. Gisteren verschenen kranen en grote machines. Het is dus zover de bouwwerken zijn nu echt gestart. Als eerste werk worden er palen in de grond geplaatst waarop het gebouw zal komen. 

Voor de kinderen wordt dit een fijn avontuur om te zien hoe hun nieuwe schoolgebouw beetje bij beetje verrijst. Na 260 werkdagen zal het klaar zijn.

Voor u levert dit misschien een kleine hinder op. De parkeerplaatsen aan de Hoogstraat zijn immers ingepalmd door de bouwwerken. We raden u dan ook aan om de komende maanden iets verder te parkeren of te voet naar school te komen. Alvast bedankt voor uw begrip.

Samen kijken we uit naar de vorderingen. 

Terreuraanslagen

22-03-2016 17:42

Beste ouders,

 

Door de aanslagen van deze morgen in Brussel is de terreurdreiging verhoogd. Daarom nemen wij, in samenspraak met het schoolbestuur en de lokale politie, enkele extra veiligheidsmaatregelen :

- deuren en hekken blijven gesloten

- mensen vreemd aan de school worden niet op het terrein gelaten

- de klassen verlaten de school na schooltijd in kleinere groepen

- alle uitstappen worden geannuleerd tot nader order

- u haalt uw kinderen op en zet hen af aan de schoolpoort

 

De school blijft open en de lessen gaan door. Natuurlijk zullen de leerkrachten aandacht besteden aan de actualiteit. Mocht u toch liever uw kind thuis houden, dan kan dit natuurlijk, maar wij vragen dit niet.

Ook de schoolbus en de buitenschoolse opvang blijven werken.

 

We houden u op de hoogte mochten de richtlijnen veranderen.

<< 7 | 8 | 9 | 10 | 11 >>