Inschrijvingen voor het schooljaar 2019-2020

In samenspraak met alle Denderleeuwse basisscholen is ook dit jaar de inschrijfperiode vastgelegd.

INSTAPKLAS
ALLE kinderen geboren in 2017 moeten worden ingeschreven, ook als uw kind pas in september 2020 2,5 jaar wordt.
De kinderen die al een broer of zus hebben genieten voorrang. Pas op : Om van deze voorrang te kunnen genieten moeten zij worden ingeschreven in de voorrangsperiode : van vrijdag 22 maart tot en met vrijdag 5 april 2019. Binnen deze periode worden broers of zussen nooit geweigerd, dus kom langs in deze twee weken wanneer het u past of maak een afspraak. Mist u deze voorrangsperiode, dan valt u onder de algemene inschrijvingen en kan het zijn dat u geen plaats meer heeft.
De inschrijvingen zonder voorrang starten op donderdag na de paasvakantie : 25 april 2019. Er wordt ingeschreven in volgorde van aankomst en tot de beschikbare plaatsen ingenomen zijn. Nadien komt u op een wachtlijst. Deze wachtlijst voor instappers blijft geldig tot 30 juni 2020. U wordt dan gecontacteerd van zodra er vrije plaatsen komen (doordat een ingeschreven leerling toch niet komt of doordat het schoolbestuur de capaciteit optrekt).

ANDERE KLASSEN
Indien er nog vrije plaatsen zijn, kunt u gedurende het schooljaar vrij inschrijven voor het lopende schooljaar.
Voor het komende schooljaar (2019-2020) dient u de periodes te respecteren (voorrang 25/3 – 05/4 ; niet-voorrang vanaf 25/4). De wachtlijst blijft geldig tot 7 oktober 2019.

UW KIND LOOPT REEDS SCHOOL BIJ ONS
Dan hoeft u niets te doen. De inschrijving  loopt gewoon verder tenzij u van school wenst te veranderen. U of de nieuwe school zal dit dan melden, waarna uw kind uitgeschreven wordt en het plaatsje aan een kandidaat van de wachtlijst wordt aangeboden. Na uitschrijving kunt u niet meer van voorrang genieten en sluit u onderaan de lijst aan wanneer u toch wenst te blijven of terug te komen (behalve wettelijke uitzonderingen).

 

 

Inschrijvingen voor het schooljaar 2018-2019

Neem een kijkje op ons overzicht vrije plaatsen en kom langs voor inschrijving of aanmedling op de wachtlijst. U  maakt liefst een afspraak hiervoor.
 

ligging

Leliestraat 1 Iddergem

 

Schooluren

Maandag – dinsdag – donderdag – vrijdag

08u40 – 12u15

13u35 – 15u30

Woensdag

08u40 - 12u15

Op woensdag is er geen les in de namiddag.

De bel rinkelt telkens 5 minuten voor het begin van de lessen !